Умови акції

Шукай на сайті EXIST.UA продукцію Japanparts з позначками

або

Придбай
будь-яку одиницю акційної продукції

Бери участь у розіграшах призів:
- дев"яти парасоль Japanparts;
- вісімнадцяти поло Japanparts;
- вісімнадцяти жилетів Japanparts;
- двох наборів інструментів STANLEY на 51 предмет.

Акція діє з «22» липня 2020 р. по «22» вересня 2020 р. в мережі EXIST.UA.

Серед учасників, які зробили замовлення у період з 22 липня 2020 р. по 22 серпня 2020 р. розіграємо – 4 парасолі Japanparts, 9 поло Japanparts, 9 жилетів Japanparts та 1 набір інструментів STANLEY – розіграш та оприлюднення переможців відбудуться 25 серпня 2020 р.

Серед учасників, які зробили замовлення у період з «23» серпня 2020 р. по «22» вересня 2020 р. розіграємо – 5 парасоль Japanparts, 9 поло Japanparts, 9 жилетів Japanparts та 1 набір інструментів STANLEY – розіграш та оприлюднення переможців відбудуться «23» вересня 2020 р.

*Під отриманням подарунку (подарунком, призом) мається на увазі право на придбання зазначеного заохочення за 1,00 грн. з ПДВ.

Детальна інформація про умови та місце проведення акції викладена в Офіційних правилах акції.

Офіційні правила акції

До закінчення акції залишилось:

10
Днів
 : 
04
Годин
 : 
29
Хвилин
 : 
31
Секунд

Japanparts - італійська компанія, є одним з найбільш великих постачальників оригінальних і неоригінальних автомобільних комплектуючих в країнах Європи. Більше 20 років компанія є лідером в секторі імпорту і дистрибуції запчастин азіатського походження (на азіатські, американські) та європейські автомобілі.

Гамма продукції компанії Japanparts, включає механічну лінію (амортизатори, фільтри, гальмівні колодки і диски, гідравліку, деталі підвіски, зчеплення, ремені, натяжні шківи і т.ін.); моторну лінію (поршні, головки блоку циліндрів); електричну (двигуни, генератори, стартери, свічки і т.ін), Імпортовані запчастини вироблені на найкращих фабриках з високим стандартом якості.

Продукція ТМ Japanparts отримала сертифікат якості ISO 9001: 2008.

Імпортовані запчастини вироблені на фабриках з високим стандартом якості.

Компанія постійно вдосконалює і оновлює свої пропозиції, першою випустила інтернет-каталог на базі tec doc. Дана система в поєднанні з великою кількістю фотографій і розмірів істотно спрощує роботу з каталогами Japanparts.

Офіційний сайт Japanparts

Відео