Умови участі

Придбай запчастини febi
акційних категорій
в мережі EXIST.UA

Бери участь у розіграшах брендових призів:

– восьми курток

– двадцяти поло

– шістнадцяти мультитулів

– тридцяти двох кепок

*Під отриманням подарунку (призом) мається на увазі право на придбання зазначеного заохочення за 1,00 грн. з ПДВ.

Акція діє з «02» вересня 2019 р. по «31» жовтня 2019 р. в мережі EXIST.UA.

Серед учасників, які зробили замовлення у період з 02 вересня 2019 р. по 16 вересня 2019 р. — розіграємо 2 куртки; 5 поло; 4 мультитули; 8 кепок — розіграш та оприлюднення переможців відбудуться 25 вересня 2019 р.

Серед учасників, які зробили замовлення у період з 17 вересня 2019 р. по 01 жовтня 2019 р. — розіграємо 2 куртки; 5 поло; 4 мультитули; 8 кепок — розіграш та оприлюднення переможців відбудуться 03 жовтня 2019 р.

Серед учасників, які зробили замовлення у період з 02 жовтня 2019 р. по 16 жовтня 2019 р. — розіграємо 2 куртки; 5 поло; 4 мультитули; 8 кепок — розіграш та оприлюднення переможців відбудуться 17 жовтня 2019 р.

Серед учасників, які зробили замовлення у період з 17 жовтня 2019 р. по 31 жовтня 2019 р. — розіграємо 2 куртки; 5 поло; 4 мультитули; 8 кепок — розіграш та оприлюднення переможців відбудуться 01 листопада 2019 р.

Детальна інформація про умови та місце проведення акції викладена в Офіційних правилах акції.

Офіційні правила акції

До закінчення акції залишилось:

Днів
 : 
Годин
 : 
Хвилин
 : 
Секунд

№ 1 НА РИНКУ ЗАПЧАСТИН - ВЧОРА, СЬОГОДНІ І ЗАВТРА

febi є одним з лідерів на ринку запасних частин для ремонту автомобілів. Сімейна компанія з давніми традиціями вже на ранніх етапах створювала і розвивала альтернативні рішення оригінальним деталям. Наші запчастини завжди мають відповідну або вищу якість - ми діємо в інтересах споживачів у всьому світі. Наш асортимент складається з понад 34 000 запасних частин для легкових автомобілів і вантажного транспорту і він постійно розширюється, тому що наша мета - якомога швидше представити на незалежному ринку якісну альтернативу. Ми стежимо за сучасними тенденціями і змінами, таким чином наші клієнти завжди на крок попереду. Це робить нас № 1 на ринку запасних частин - в минулому, в сьогоденні і в майбутньому.

Будучи частиною bilstein group, представленої на міжнародному рівні, запасні частини febi доступні в усьому світі. febi bilstein представлена у понад 70 країнах світу і діяльність здійснюється через офіційних партнерів.

Ми орієнтуємося виключно на якість оригінальних деталей. Відповідність їх характеристикам забезпечує не тільки налагоджена система управління якістю, але і наявність власного виробництва. Ми є не просто постачальником. Ми також виготовляємо певний асортимент запасних частин «Made in Germany» на власному виробництві.

febi - це запасні частини, які відповідають найвищим вимогам до якості виробництва і надійності установки. З не меншою скрупулезністю ми ставимося і до здійснення поставок. Ми надаємо нашим клієнтам необхідні деталі для своєчасного ремонту в будь-який час і в будь-яке місце.

ПРО ТОРГОВУ МАРКУ febi

  • Понад 34 000 запасних частин з якістю рівня оригіналу
  • Компетентність на ринку легкових і вантажних автомобілів
  • 20 міжнародних представництв
  • Присутність в більш, ніж 70 країнах світу

Компанія febi входить в успішну міжнародну групу bilstein group, яка об'єднує відомі бренди febi, SWAG і Blue Print.

Відео