вверх

Сьогодні: 28-березня-2024 16:03

РОСІЙСЬКА ІМПЕРІЯ МАЄ БУТИ ЗНИЩЕНА


Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 1378 повідомлень ]  На сторінку    1, 2, 3, 4, 5 ... 56  Далі
Автор Повідомлення
Повідомлення Додано: 02-травня-2015 11:09 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Всім привіт ось й я вирішив написати свій БЖ. Можливо й запізно але все ж таки розпочну.
Авто було придбане 17 січня 2015 року.
Оскільки це перше моє авто придбане з салону то багато чого не знав при купівлі.
При прийомі авто - салон моєї машинки був грязний від ніг продавця чи хто там її привозив з передпродажної підготовки. Моя машинка на моїх очах вимивалась якоюсь тряпкою непонятною а не на нормальній мийці...
Ще до купівлі коли її побачив у салоні замітив царапину на задньому правому склі в салоні запитав чи це клей від упаковки чи дійно царапина казали що клей й що заберуть цей недолік - так ось при огляді авто вже на майданчику царапина так і була - хоча по телефону мене переконувли що її немає. В акті прийому передачі відмітив що скло царапане. Обіцяли що або ж замінять або ж дадуть платинову картку. Міняти не хотів бо не суттєво сильно але платинової картки так і по зараз не побачив оскільки АІС в моїй області закрився й всю роботу передали дилеру Карпати Лада в яких ця картка не буде дійсною, єдине що знижку можна отримати в фірмовому магазині запчастин який ще залишився у нас в місті. Ну не звернув уваги на скло перевірив те що було по списку перевірки на листку - все працювало вроді добре.

Сів у машинку пробую заводити - не завелась. Я вже й подумав чи варто її брати.... Виявилось що закінчився бензин. Вони підвезли 2-3 літра бензину й авто завелось. Поїхав я на заправку й залив бензин. Перший день прокатався трошки й був задоволений.

Також хотів би спитатись у людей хто реєстрував авто десь недавно в МРЕО чи дійсно ціна реєстрації нового авто в МРЕО коштує приблизно 7000 грн? + 500 грн документи на ГБО хоча сам газ я не встановлював поки. Оскільки мені не дали жодного чеку про сплату реєстраційних зборів й пдв тому я не знаю чи так має бути чи ні. Ціна авто на той момент була 179900 грн. Комплектація Basic.

Додатково зробив антикорозійну обробку в салоні АІС 1200 грн. Також встановив сигналізацію sheriff zx 750 - 1700 сигналізація + установка вже й забув скільки гляну по чеках - допишу.
Хотів зразу поставити бризговики та захист двигуна але в наявності ні першого ні другого не було.
Захист замовляв він до них йшов дуже довго.... зрзумів що в низ очікувати без корісті та й замовив з інтернет магазину й встановив у них але свою кольчугу. Бризговиків по зараз ще не знайшов оригінальних якщо хтось знає де купити - пишіть.
Також купив чехли ціна була на той час 800 грн. укр фірма вигтовляє.
Купив коврики в салон та коврик в багажнік ціна ковриків в салон 400 грн. В багажнік 450.

Тепер перейду до самої машинки:
Подобаються дуже тормоза - хоча спочатку було дуже непривично. Але й інколи здається що вони або ж не прокачані до кінця або я не знаю. Останнім часом інколи чутно поскрипування але то мабуть колодки ще не притерлись.

Здивувало що в задніх дверях динаміків немає, а тільки є в стойках та передніх дверях. Їздив у салон казали що так і має бути..
Думаю встановити ще динаміки.

Також здивувало що бортовий пк не показує рівень поточного розходу бензину а тільки скільки залишилось до заправки.
Заправляю тільки 95 бензин на АЗС Шелл.

Салон просторий комфортний 4 людей сидять повністю комфорно з моїм ростом 185 мені дуже й дуже комфортно в салоні як по висоті так й по ширині.

Перший ковпак загубив тільки як виїхав з салону тому й вирішив всі зняти й викинути. Можливо потім куплю диски або ж інші ковпаки.

Подобається що багажник досить довгий але не високий нажаль у висоту - дитяча каляска не влізла((.
Неподобається те що аварійка мигає під час відкривання дверей і коли закриті виключається. Роумію про безпеку але я б це відклчив.

Коли ставили мою кольчугу то якусь пласмасову (я так поняв захист Китайький) зняли. Думав викидати чи ні - викинув. Оскільки немаю гаража власного й машину тримаю на платній стоянці.

Ітак тепер перші проблеми:

За тиждень часу як їздив на машинці появилась перша проблема. Приїзджаю на стоянку супермаркета - жінка залишається в авто слухає собі радіо. Я пішов у магазин все купив радий вертаюсь в машину. Пробую завести. Й все потухло((( Зателефонував на гарячу лінію сказали зняти клему все зробив як сказали. Й нічого не відбулось. Жінку на таксі й до дому - сам чекав на евакуатор.... Відвезли авто на СТО а це була субота вечір - машина там простояла 2 сутки. Приїхав у понеділок до них думав може акум сів, але ні. Вони зарядили акумулятор й проблема та сама. Проблема була банальною що мабуть в салоні або ж на сервісі перед продажею клема не була до кінця затягнута й відповідно згорів запобіжник й також клема маси була погано докручена до кузова - мабуть на заводі не докрутили докінця.
Заплатив 70 грн чомусь... хоча думав що це абсолютно гарантійний випадок.

Їздив собі гарно 1500 тис пройшов час (3 місяця) до ТО-0
Поїхав. Відрегулювали фари та розвал сходження, замінили масло, фільтра, ходову подьоргали - заплатив 1430 грн(дороговато але думаю все ж таки на гарантії хотів би лишитись). Порахував що таке масло коштує 600 грн, регулювання фар - 50, розвал 100-150. Подьоргати ходову 40-50 грн. Взагалом грубо кажучи за 1000 грн я б зробив би точно ТО-0 в інших людей дешевше було б, але ж хочеться гарантію....
Масло синтетика Shell 5w40 hx8 - як воно вам?

Ітак їздив я собі далі весело все подобається доки не наїздив 2100 км. І тут їду я по місту на рівній дорозі чую щось як камінчик вдарило об дно. Але щось мотор почав сильніше гудіти. Думаю заїду на СТО думав може щось по ходовій - виявилось впав двигун Ліве кріплення обірвалось. Потрібна заміна лівої подушки - якої на складі в Києві немає... На самому сервісі Карпати лада сказали що можуть зробити але за 500-600 грн виплавлять старі болти чи висверлять й можуть зробити за день... я сказав що буду чекати на гарантію. Зразу попередили що літаком 1 місяць, кораблем - 3. Як же так? Чекати 3 місяці на ремонт авто? Так ось чи є зміст взагалі у цій гарантії хто ж мені скаже?

Ось й тепер сижу вдома й набираю цей текст чекаю на гарантійний ремонт мого авто....
Вчора їхавши на велосипеді по одній з вулиць мого міста побачив вивіску - запчастини до китайських авто Geely, chery, isuzu. Правда ісузу вроді японська фірма.
Зайшов я в магазин й попитався чи мають таке або ж за скільки часу зможуть доставити сказали що кораблем - 1 місяць - літаком мабуть швидше в рази. Сказали підійти у вівторок бо вчора було свято й в понеділок й що щось придумають.
Я ось й подумав якщо б я самостійно замовив цю запчастину - АІС би відшкодував мені гроші за неї чи ні?

Пізніше скину фото свого авто.
Всім дякую що дочитали до кінця - хотів би чути ваші думки.


Рейтинг повідомлення: +5 (відгуків: 5)
Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 02-травня-2015 13:04 
Ас

Вік: 37
Повідомлення: 443
Звідки: Харьков
Поздравляю с БЖ, пусть машинка радует.

а насчет регистрации, то 3-4% стоимости авто + около 1000 на все остальное, вот и считай


Востаннє редагувалось ierarh в 02-травня-2015 13:08, всього редагувалось 1 раз.

Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 02-травня-2015 13:30 
Генератор ідей
Аватар користувача

Вік: 71
Повідомлення: 3032
Звідки: Ивано-франковск
А де у Франеку є заправка Шелл?Відносно гарантії писав тобі у приват.

_________________
Поганих автомобілів нема. Є погані водії.
Зображення


Востаннє редагувалось kuguar в 02-травня-2015 16:05, всього редагувалось 1 раз.

Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 02-травня-2015 15:36 
Генеральний конструктор
Аватар користувача

Вік: 52
Повідомлення: 7381
Звідки: Кривой Рог
с началом БЖ.
ЗЫ. ИМХО с таким негативным подходом, ....
Ну а так пусть дальше радует, и не подводит.

_________________
БЖ Geely СК Impress 2013
БЖ Chery Tiggo 7 Luxury 2019


Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 02-травня-2015 17:36 
Трохи за кермом
Аватар користувача

Вік: 36
Повідомлення: 99
Звідки: Полтава
вытаю в лавах клубу. Нехай машинка радує. :victory: :ay:

_________________
Зображення
Зображення


Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 02-травня-2015 17:54 
Трохи за кермом
Аватар користувача

Вік: 33
Повідомлення: 80
Звідки: Киев
я бы на твоем месте снимался с гарантии ибо аис будет тебе ВЕЧНО парить мозг. Постоянные проблемы у них как ни с ценами так с наличием запчастей

_________________
Зображення


Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 02-травня-2015 18:11 
Ас

Вік: 37
Повідомлення: 443
Звідки: Харьков
нужен кто-то с хечтбеком, а то все седаны берут, хотя машинка изначально была хечем )


Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 02-травня-2015 19:07 
Технолог
Аватар користувача

Вік: 54
Повідомлення: 5554
Звідки: Донецк
С БЖ! :az:

_________________
Главное - не ПЕРЕГОРЕТЬ !


Догори
 Профіль   
 
Повідомлення Додано: 02-травня-2015 22:38 
Почесний письменник
Аватар користувача

Повідомлення: 1450
Звідки: Украина
Забанений: Безстроково
Зразу попередили що літаком 1 місяць, кораблем - 3. Як же так? Чекати 3 місяці на ремонт авто? Так ось чи є зміст взагалі у цій гарантії хто ж мені скаже?

ЗУ про захист прав споживачів http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/102 ... 8082299806
"9. При пред'явленні споживачем вимоги про безоплатне усунення недоліків товару вони повинні бути усунуті протягом чотирнадцяти днів з дати його пред'явлення або за згодою сторін в інший строк.
На письмову вимогу споживача на час ремонту йому надається (з доставкою) товар аналогічної марки (моделі, артикулу, модифікації) незалежно від моделі. Для цього продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) зобов'язані створювати (мати) обмінний фонд товарів. Перелік таких товарів визначається Кабінетом Міністрів України.
За кожний день затримки виконання вимоги про надання товару аналогічної марки (моделі, артикулу, модифікації) та за кожний день затримки усунення недоліків понад установлений строк (чотирнадцять днів) споживачеві виплачується неустойка відповідно в розмірі одного відсотка вартості товару."

Боріться, сума значна.

_________________
Мой бортовик: viewtopic.php?f=59&t=9263
Separatistus soveticus в Украине встречается двух видов - ватный и вышиватный (c)Systema naturae, Carl Linnaeus


Догори
 Профіль   
 
Повідомлення Додано: 02-травня-2015 22:43 
Водій-випробувач
Аватар користувача

Вік: 61
Повідомлення: 251
Звідки: Полтава
Вітаю з вступом до Клубу! :ay: :ay: :ay:
Удачі на наших неспокійних дорогах.

_________________
Зображення

Зображення

бортжурнал


Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 03-травня-2015 01:03 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Всім дуже дякую!
Щодо обмінного фонду - то авто не може бути замінене але ось щодо вибивання пені за термін ремонту більший ніж 14 днів можна думаю спробувати. Хоча ще й 14 днів не пройшло а я хвилююсь...

Добавлено спустя 7 минут 26 секунд:
А де у Франеку є заправка Шелл?Відносно гарантії писав тобі у приват.


Щодо гарантії - дякую. Заправка шелл на виїзді з міста по вул. Коновальця. Вона на кільці як їхати вправо на Чукалівку прямо сторону в Надвірної.

Добавлено спустя 2 минуты 13 секунд:
с началом БЖ.
ЗЫ. ИМХО с таким негативным подходом, ....
Ну а так пусть дальше радует, и не подводит.


Дуже дякую!!! Найвеселіше це те що мене так жигуль за 2 роки не підводив. Хоча йому й було за 30.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 03-травня-2015 12:17 
Ас

Вік: 37
Повідомлення: 443
Звідки: Харьков
ну тут как повезет, вспоминается история про мерс за 2,5кк рубликов.. у которого через неделю просто отпала магистраль тасола к радиатору.... на заводе не затянули хомуток )


Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 04-травня-2015 12:13 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Щось не дуамв що таке в мерсах може бути - хоча впринципі від людського фактору ніхто не застрахований. Можливо таки дійнсно погано докрутили.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 07-травня-2015 15:30 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Забрав машинку з СТО Карпати Лада (Офф дилер джілі в м. Івано-Франківськ). Вроді б до стоянки доїхав й все ніби ок. Правда відкрив капот й як на мене то двигун на холостих трошки більше трясеться ніж до поломки - може таке бути чи ні? А саме трясеться повітряний фільтр й двигун більше ніж раніше на холостих, ну або ж мені так здається, можливо зніму відео й викладу сюди.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 08-травня-2015 13:01 

Повідомлення: 7
Звідки: планета
Думаю над купівлею джилі і дізнався, що АІС в Франківську закрився. Чи виконує Карпати Лада аналогічні функції, як і АІС? Чи беруться за ремонт джилі не по гарантії?


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 08-травня-2015 13:38 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
vladand1 написав:
Думаю над купівлею джилі і дізнався, що АІС в Франківську закрився. Чи виконує Карпати Лада аналогічні функції, як і АІС? Чи беруться за ремонт джилі не по гарантії?


Вони беруться за ремонт любих автомобілів я ще колись на жигулю до них їздив так як там працює колега авто електриком. Й по електриці він мені робив все досить дешево.

А яку джілі думаєш купляти?

Карпати лада виконує всі функції які виконував АІС в нашому місті - єдина проблема це те що картки лояльності будуть діяти тільки в магазині запчастин АІС який є на вул. Сахарова.
Знову ж таки самі карпати лада - це реально дорого... Й таке враження що власник авто для них ніхто...

Якщо машинка не гарантійна то тобі потрібний буде просто хороший сервіс - з того що я можу рекомендувати - це зразу за кільцем на вул. Мазепи як їхати в крихівці - завертаєш на ліво й там є досить непоганий сервіс й норм ціни. Особилво там є такий дядько Ігор який більш спеціалізується по жигулях але він наскльіки я знаю інші машинки робить на ура. Ціна - якість супер. Й дуже відповідально ставиться до роботи.

Можливо хтось ще щось порадить по негарантійних ремонтах Джілі?

Щодо запчастин - то проблем для автомобілів CK, MK, Емгранд - немає, в крайньому випадку день-два й запчастини тут. Є хороший магазин на незалежності - правда не знаю ціни бо моя машинка ще гарантійна. В дуже дуже крайньому випадку я вже маю прямі звязки з Китайцями які навіть на мою машинку можуть відправити любу запчастину якщо її немає в Україні взагалі, правда й чекати потрібно 14 днів приблизно.

Чому я купив Джілі - просто ось рівняв я собі з Ланосами - що купити чи Джілі чи Ланос - мій вибір впав на джілі через те що вона комфортніша. Економніша в плані розходу бензину (як га мене то двигун покращий інтерєр салону в рази кращий). Якщо це СК чи МК проблем з запчастинами також немає як і на Ланоси.

По моїй GC 5 думаю десь до кінця цього року й аіс й інші компанії завезуть достатню кількість запчастин що впринципі буде гарно. Тому таке бажаю вдалого вибору з авто.
Взагалом я своєю машинкою задоволений, єдина проблема ця що була що двигун впав, але надіюсь що надалі такого більше не буде.
Можливо сьогодні- завтра виміщу відео роботи двигуна після ремонту кріплення.
Якщо маєш більше грошей - купуй емгранд як на мене дуже й дуже хороша машинка - в мене двигун саме такий як в Емграндах 1.5 CVVT.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 08-травня-2015 19:10 

Повідомлення: 7
Звідки: планета
Morpheus
Емгранд по грошах не дуже виходить, а от якраз над СК чи МК думаю. Біда тільки, що в Франківську беушних мало і рідко продають, хоч фактично щодня бачу 2-3 штуки різних. Кататися в інші області накладно, бо нема на чому.
Наскільки я зрозумів - великі СТО відстій і краще просто пошукати майстра, який з твоєю моделлю знайомий на практиці дуже тісно, але якщо на жигульку чи ланос таких майстрів валом, то на джильки поки обмаль.

Може маєш знайомих, які продають джилі по адеквату? А то я останнім часом бачу, що люди брали СК в 2010-их роках по 60-70 тисяч гривень, а після пробігу 130 тис, покоцаних бамперів і вбитої підвіски продають по 4.5-5.5 тис доларів, тобто аналогічно або дорожче, ніж брали. Мені така ситуація взагалі не подобається.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 08-травня-2015 21:29 
Назавжди з нами
Аватар користувача

Вік: 48
Повідомлення: 3781
Звідки: Полтава
...
а після пробігу 130 тис, покоцаних бамперів і вбитої підвіски продають по 4.5-5.5 тис доларів, тобто аналогічно або дорожче, ніж брали. Мені така ситуація взагалі не подобається.
Ой, и не говорите - такие щас люди пошли! Купили за 8, добавили газ и музыку, а теперь еще и нажиться за 4,5 пытаются
:bj:

_________________
Мой БЖ МК-CROSS 2012+ГБО

МК-CROSS 2012+ГБО на DRIVE2


Догори
 Профіль   
 
Повідомлення Додано: 09-травня-2015 02:13 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Бачив ще в січні на автобазарі Geely CK - комплектацію забув досить непогана - 3 тис хотів власник - я тоді придивлявся на емгранди.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 10-травня-2015 10:18 

Повідомлення: 7
Звідки: планета
Ой, и не говорите - такие щас люди пошли! Купили за 8, добавили газ и музыку, а теперь еще и нажиться за 4,5 пытаются

Розумію ваш сарказм, але якщо у людей зарплата в гривнях, вони збирали гроші на машину нову в гривнях, заплатили в салоні 60 тисяч, а тепер продають за 80-110 тисяч, то це якось неправильно.
Бачив ще в січні на автобазарі Geely CK - комплектацію забув досить непогана - 3 тис хотів власник - я тоді придивлявся на емгранди.

В січні ринок був на більшому дні, ніж зараз. У лютому, коли долар був по 40, можна взагалі було вхопити непогану тачку за мінімальні кошти.
Бачив на ріа, що ваш одноклубник Тараскін продає свою МК за 4 тис. Але наскільки бачу, продає ще від вересня того року і щось ніхто не клює, хоч пробіг смішний і судячи по борт журналу ніяких серйозних косяків з машиною нема.
А взагалі Франківська вітка форуму якось вмерла, раніше були з'їзди, а тепер глухо :yab:


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 10-травня-2015 10:55 
Півтисячник
Аватар користувача

Вік: 45
Повідомлення: 664
Звідки: Киев-Вышгород
заплатили в салоні 60 тисяч, а тепер продають за 80-110 тисяч, то це якось неправильно.

А сколько она должна стоить? если правила игры диктует курс доллара? Заметь что доллар падает а цены на продукты растут.

_________________
АЗЛК 2140->ВАЗ 2103>ВАЗ 2107>ВАЗ 2101>Peugeot 309ГБО>ГАЗ 2752 Соболь>Ford Sierra 1.6I ГБО>ГАЗ 2705>Fiat Ducato 2.5TDI>FORD Transit 2.0i ГБО>Ford Sierra 2.0i ГБО->GEELY MK 1.5 ГБО>EMGRAND EC7 1.8 ГБО


Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 10-травня-2015 11:32 

Повідомлення: 7
Звідки: планета
А сколько она должна стоить? если правила игры диктует курс доллара? Заметь что доллар падает а цены на продукты растут.

Факт у чому - автомобіль втрачає зразу 30% вартості, як тільки виїжджає з салону. У нас так склалося, що більшість авто на вторинному ринку продаються за долари (в тій же Росії більшість продаються за рублі). При стабільності курсу між 2009 і 2014 роками машини продавалися у доларах, але в еквіваленті вони не коштували більше, ніж при купівлі у салоні за гривні.

Курс і ціни - це інше зовсім питання. Долар зараз падає, а ціни ростуть, бо є таке поняття, як закупка і збут імпорту. Тобто ще найближчі кілька місяців ми будемо спостерігати високий рівень цін на імпорт, бо закупка велася при завищеному курсі, а в збиток ніхто працювати не хоче.

В моєму уявленні людина, яка має зарплату у гривнях і збирала на ту ж СК у гривнях і купила її за гривні, не може продавати її зараз дорожче 3 тис доларів, бо зараз 3 тис доларів - це ті самі 60 тис гривень (навіть трохи більше). А тепер виходить дуже часто, що на вторинному ринку авто дорожче, ніж у салоні (СК це поки не стосується, але стосувалося ланосів і сенсів)


Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 10-травня-2015 16:12 
Півтисячник
Аватар користувача

Вік: 45
Повідомлення: 664
Звідки: Киев-Вышгород
А тепер виходить дуже часто, що на вторинному ринку авто дорожче, ніж у салоні (СК це поки не стосується, але стосувалося ланосів і сенсів)

Ни разу не видел чтоб ланос б.у стоил дороже чем новый в автосалоне.

_________________
АЗЛК 2140->ВАЗ 2103>ВАЗ 2107>ВАЗ 2101>Peugeot 309ГБО>ГАЗ 2752 Соболь>Ford Sierra 1.6I ГБО>ГАЗ 2705>Fiat Ducato 2.5TDI>FORD Transit 2.0i ГБО>Ford Sierra 2.0i ГБО->GEELY MK 1.5 ГБО>EMGRAND EC7 1.8 ГБО


Догори
 Профіль E-mail  Перегляд гаража користувача  
 
Повідомлення Додано: 10-травня-2015 22:48 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Зняв маленьке відео як працює двигун після заміни подушки - вроді є невеличка тряска повітряного фільтру.
Також хотів би форумчан попросити оцінити роботу двигуна взагалом.
Ось саме лінк на відео: http://1drv.ms/1GXRAvw

Добавлено спустя 10 минут 54 секунды:
Трохи фотографій
Ось й декілька фото автомобіля:
Приєднання файлів:
WP_20150510_004.jpg

Приєднання файлів:
WP_20150510_002(1).jpg

Приєднання файлів:
WP_20150423_011.jpg


Добавлено спустя 7 минут 40 секунд:
Хотів би у власників такого ж авто або й інших джілі попитатись чи при встановленні захисту двигуна Вам знімали той пластиковий захист?
Пластиковий захист виглядає так як на цьому фото у багажнику:
Приєднання файлів:
WP_20150221_12_04_24_Pro.jpg


Ось такі чохли купив(праве сидіння з чохлом, ліве без):
Приєднання файлів:
WP_20150222_14_04_44_Pro.jpg


Ще одне фото авто:
Приєднання файлів:
WP_20150404_10_35_18_Pro.jpg


У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.


Рейтинг повідомлення: +2 (відгуків: 2)
Догори
 Профіль E-mail   
 
Повідомлення Додано: 12-травня-2015 13:36 
Шановний знавець

Вік: 34
Повідомлення: 1821
Звідки: Івано-Франківськ
Всім привіт!

Вчора з жінкою їздили в м. Львів. Це моя друга поїздка на GC5 на досить велику дистанцію в інший обласний центр. Взагалом вчора залетів в одну досить глибоку яму яку непобачив вроді все ціле хоча думав що щось може відвалитись при такому ударі. Але все ок до дому доїхали без проблем. Єдине що бензину було дуже мало й думав що недоїду. Але орієнтовно за 10 км від свого міста заправився на заправці ВОГ 95 звичайним.
Бортовий пк ось не знаю чи бреше чи ні. Відображало що бензину мало бстати на 78км при тому що в баку стрілка була майже в низу червоної зони. Хто що каже по цьому питанню скільки літрів орієнтовно є в баку коли стрілка в самому низу? І чи дійсно БК правильний розхід показує? По моїх спостереженнях то вроді менш більш нормально. Але точні витрати бензину я ще не провів.
Погано як на мене що немає миттєвової витрати пального в БК. Можливо якось можна перепрошити чи мобільний телефон підєднати через odb порт й на ньому спостерігати витрати? Був би вдячний за відповідь.


Догори
 Профіль E-mail   
 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 1378 повідомлень ]  На сторінку    1, 2, 3, 4, 5 ... 56  Далі


Часовий пояс UTC + 2 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Пошук в темі:


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB Мобільна версія